Taksipalvelut kellon ympäri Ylivieskassa

Taksi Ylivieska tarjoaa turvalliset taksipalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille Ylivieskan seudulla. Tarvittaessa kuljetamme kauemmaksikin. Tarjoamme myös Kela-kyytejä. 

 

Soita ja tilaa taksi! Palvelemme 24/7 läpi vuoden.

Yhteystiedot

Henkilökuljetukset yksityishenkilöille ja yrityksille

Tarjoamme luotettavat taksikuljetukset sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Palvelemme kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, ja ajamme sinut ja seurueesi perille lähelle ja kauas. 

 

Voit tilata meiltä taksin silloin, kun tarvitset kyytiä tai sopia kuljetuksesta hyvissä ajoin etukäteen. Tilaamalla taksin ennakkoon voit olla varma siitä, että saat taksin juuri silloin kuin pitääkin.

 

Teemme myös erilaiset tilausajot, joiden tarkempi sisältö joustaa tarpeidesi mukaan. Tarvittaessa viemme pelkän paketinkin perille. Ota yhteyttä numeroomme ja tilaa taksi jo etukäteen!

Toivetaksit

Käytössäsi ovat seuraavat mm. taksit kelakyydityksissä:

  • KP1465

  • KP1496

Soita ja tilaa taksi – ja kerro samalla taksin numero niin halutessasi. Keskus lähettää tilauksesi toivetaksille.

 

 

080 041 5720

Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan Kela-taksi

Toimimme Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueen Kela-taksina. Kansaneläkelaitos (Kela) korvaa taksimatkoja sellaisille henkilöille, jotka eivät pysty esimerkiksi terveydentilansa vuoksi matkustamaan julkisilla liikennevälineillä terveydenhuoltoon ja takaisin. 

Asiakas, jolla on todistus pitkäaikaisesta oikeudesta taksin käyttöön, voi selvittää oikeutensa vakiotaksiin Kelasta. Vakiotaksi tarkoittaa sitä, että saat aina tutun taksinkuljettajan käyttöösi.

Tilaa Kela-taksi

Laadukkaat ajoneuvot

Käytössämme on henkilöautoja, sekä esteettömiä kulkuneuvoja, jotka ovat kaikki hyvin varusteltuja ja viihtyisiä. Pidämme jatkuvasti huolta kalustomme siisteydestä, jotta matkasi sujuisi mahdollisimman mukavasti.

 

Uudenaikaisten ajoneuvojemme ja kokeneiden kuljettajiemme avulla varmistamme myös sen, että matkasi sujuu turvallisesti ja ennalta toivotussa aikataulussa. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

 

Taksin tilaus onnistuu helposti puhelimitse, mutta kiireettömät tiedustelut voit tehdä myös sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.